SERVEIS CLOUD

A TICempresa som Partners de la millor solució Cloud del  sector, mitjançant la qual es pot aconseguir les màximes prestacions i garanties, així com seguretat. Ens encarreguem tant de la seva implementació com la seva gestió integral. No dubti que amb el nostre equip tècnic obtindrà els millors serveis informàtics a Ripoll.

De la mateixa manera que és essencial comptar amb un manteniment informàtic professional que cuidi la seva infraestructura informàtica, ho és tenir serveis Cloud a la seva empresa. Oferim solucions i suport informàtic a Girona adaptat a cada necessitat i objectiu.

Des de TICempresa podrà obtenir un servei Cloud complet, amb monitoratge a temps real, revisions i creacions d’alertes, amb un control exhaustiu sobre el seu estat i amb la detecció de possibles incidències que poguessin succeir. Li oferim un servei integral, garantint la màxima seguretat.

Posem a la seva disposició plans de Backup Cloud dissenyats i escalables en funció del volum de dades i verificacions necessàries, depenent de les seves necessitats. Els nostres serveis informàtics a Girona es duen a terme amb un equip tècnic especialitzat en la matèria.

SERVEIS CLOUD

Donem prioritat a la seguretat de la infraestructura Cloud dissenyada i implementada per a cada projecte i client, segons les seves necessitats i objectius.

 

Comptem amb un equip expert en la matèria, amb llarga trajectòria en aquesta tecnologia. Els nostres serveis Cloud són gestionats pel nostre equip de professionals, els quals estan en constant formació, amb una llarga experiència en aquesta tecnologia i en tot tipus de projectes Cloud. A més oferim solucions eficients escalables en funció de cada empresa.

suport i serveis informatics

CLOUD MONITORING

Oferim el servei que inclou el monitoratge a temps real sobre servidors i NAS, revisions i creacions d’alertes per a solucionar i prevenir incidències informàtiques, el millor control de l’estat de la infraestructura informàtica i la detecció a temps real de problemes o possibles incidències.

 

Són solucions portades a cap amb un equip expert en oferir serveis informàtics a Vic, completament especialitzat en la matèria i amb gran experiència en el sector.

BACKUP CLOUD

Posem a la seva disposició plans de Backup Cloud dissenyats en funció del volum de dades i verificacions necessàries, sempre escalables depenent de cada client i les seves necessitats.

Els nostres serveis informàtics a Girona són personalitzats i adaptats a cada client. És un suport mecanitzat i monitorat 24/7/365 i assoleix tots els requeriments necessaris tant en el compliment de la LOPD com en garanties sobre paràmetres de seguretat informàtica.

LES NOSTRES TECNOLOGIES