MANTENIMENT INFORMÀTIC

Comptar amb un manteniment informàtic eficient i ràpid, avui dia és imprescindible per a qualsevol empresa i/o institució. Per això, li oferim manteniment informàtic a Girona integral i personalitzat, amb una assistència presencial i remota del nostre equip tècnic expert en sistemes i xarxes, els quals li oferiran un suport informàtic complet.

 

Posem al seu abast un servei de suport informàtic a Berga preventiu i resolutiu, amb la finalitat de prevenir possibles incidències i realitzar les actuacions correctives quan escaigui, de manera eficient i controlada. A més, realitzem el monitoratge constant dels elements informàtics més rellevants, actuant en temps real, pel que oferim major control i seguretat als nostres clients.

 

Gràcies al manteniment informàtic a Manlleu que oferim a TICempresa, el seu negoci pot aconseguir augmentar la seva productivitat, reduir els costos, evitar períodes d’inactivitat i incidències inesperades, avançar-se a la seva competència, evitar estar exposat a despeses que no han estat contemplades, gaudir d’un suport informàtic sempre al seu costat i estar sempre actualitzat i amb màximes garanties de seguretat informàtica. Les zones d’actuació del nostre servei de manteniment informàtic és Vic, Ripoll, Manresa, Torelló, Berga, Navàs, Manlleu, Girona i rodalies, en un radi de 80 km, sense cost de desplaçament en cas de requerir-ho.

Des de TICempresa podrà obtenir el millor assessorament i orientació en el desenvolupament de plataformes i solucions tecnològiques, a més d’un suport i assistència totalment individualitzada, amb professionals experts en la matèria.

És un servei manteniment informàtic a Manresa integral.

Posem al seu abast les millors solucions tecnològiques, tant de hardware com de software, per tal d’implementar-les als seus projectes, segons les seves necessitats i objectius. Ens avalen anys d’experiència en manteniment informàtic a Vic.

MANTENIMENT INFORMÀTIC

Oferim un suport integral i  serveis informàtics a Ripoll, tant a nivell presencial com remot. Des de TICempresa, referents en IT i serveis informàtics amb una llarga experiència i trajectòria en aquest sector, comptem amb un gran equip tècnic professional en constant formació, evolució, així com en el reciclatge de coneixements que aporten als nostres clients i empreses el millor assessorament i un servei ràpid i eficient. Són especialistes que posem al seu abast, experts en la gestió de xarxes i aparells informàtics d’alt nivell en qualsevol plataforma: Windows, Mac, Linux Comptem amb una de les respostes més ràpides del sector, per tal que la infraestructura informàtica dels nostres clients sempre estigui operativa i en perfecte estat.

manteniment informatic
consultoria informatica

CONSULTORIA INFORMÀTICA

El nostre servei de manteniment informàtic a Manresa també ofereix el servei d’assessoria, el qual pot ajudar a la seva empresa a tenir el millor assessorament i orientació per tal de portar a cap qualsevol projecte.

Oferim, en tot moment, la millor solució i implementació adient per aconseguir els objectius marcats. El nostre equip d’assessors informàtics i tecnològics, experts totalment qualificats en l’àmbit i en constant formació, estan al seu costat per oferir-li les millors alternatives i solucions, segons les seves necessitats i les de la seva empresa, sigui quin sigui el sector. 

HARDWARE I SOFTWARE

Posem a la seva disposició un manteniment informàtic a Girona totalment professionals i de la mà d’experts del sector.

Oferim solucions, tant de hardware com de software, per tal d’implementar-les als seus projectes. Som Partners implementadors de tot tipus de solucions hardware de les marques i fabricants més utilitzats i reconeguts. D’aquesta manera, li garantim la millor implementació i gestió en els seus projectes empresarials. De la mateixa manera que a TICempresa donem importància al manteniment informàtic, som coneixedors que el correcte assessorament en software i hardware és vital per a una empresa.

 

manteniment informatic vic

LES NOSTRES TECNOLOGIES