Proporcionem les millors solucions de connexió a internet a través de la fibra òptica.

Els nostres tècnics especialitzats li ofereixen un assessorament i orientació professional al respecte.

Els nostres serveis informàtics a Vic també inclouen fibra òptica, mitjançant el disseny d’infraestructures optimitzades segons la cobertura geogràfica de l’empresa i les seves necessitats.

Donem un servei totalment personalitzat, proporcionant solucions de connexió a internet de fibra òptica per a empreses, fibra òptica dedicada i ràdio o enllaç.

 

TICempresa li garanteix fiabilitat i proximitat amb el nostre operador. Gràcies al nostre equip especialitzat en el sector, no haurà de preocupar-se de res, ja que se n’encarrega tant de la posada en marxa com de la gestió en cas d’incidència, tenint el millor control sobre aquesta solució tan positiva per a les empreses.

TREBALLEM AMB LES MILLORS MARQUES

Entre altres, disposem de firmes com SonicWall y Mikrotik, amb capacitat per a muntar VPNs amb rendiment de fins a 600MB.

 

 

Posem al seu abast el millor equip tècnic expert en serveis informàtics a Vic, els quals estan en constant formació per tal d’oferir-li les millors solucions del mercat i que la seva empresa estigui sempre actualitzada.

fibra optica per empreses

Servei de màxima fiabilitat i qualitat. Ens encarreguem de la seva instal.lació i configuració de tots els elements necessaris, així com la posada en marxa i la seva gestió integral.

LES NOSTRES TECNOLOGIES