Disposem de diverses opcions i prestacions pels nostres clients, sense permanències i sense lligams. Posem al seu abast un servei fiable i de qualitat.

Oferim serveis informàtics a Girona integrals, on disposem de diferents opcions i prestacions de centraletes. Ens adaptem a cada client i situació, perquè gaudeixi d’un suport personalitzat segons les necessitats de la seva empresa.

 

Amb una aplicació fàcil, segura i estable podem convertir el seu pc i el seu dispositiu mòbil en una extensió i no requereix de manteniment ni de llicències addicionals, al contrari que les centraletes físiques. És un factor indispensable per a convertir-se en una empresa més eficient, rendible i productiva, quelcom essencial per a ser més competent dins el seu sector.

 

És la millor solució per tenir al seu abast una eina amb grans funcionalitats avançades, on podrà xatejar i tenir contacte entre departaments de treball. En definitiva, és un mitjà de comunicació professional.

Els nostres tècnics especialistes poden configurar la seva centraleta segons les seves necessitats.  Les nostres Centraletes IP permeten:

LES NOSTRES TECNOLOGIES